Rólunk

A Brill-Color Kft. 2017 alapítása óta dinamikusan bővülő, jól prosperáló autóipari beszállító, fényezőműhely. Cégünk európai tulajdonban lévő multinacionális vállalkozások beszállítója, tulajdonosai magánszemélyek. A festőüzem több nagyvállalat, így a Belga illetőségű Krismar Hungaria Kft és az STX Horseboxes Kft megrendeléseire felépítményeket (lószállító, és lakókamionokat) fényez.
A Brill-Color Kft a székesfehérvári Alba Ipari Zónában rendelkezik kettő, összesen 1200 négyzetméteres csarnokkal, ahol fényező munkákat végez immár 16 alkalmazottjával.
A 2017-es alapítása óta a vállalkozás dinamikus bővülése egyben stabil, piacvezető pozíciót is jelent. A fényezőüzemben a munka jól szervezett, hatékony, megoszlik a fényezők, előkészítők, anyagmozgatók és a logisztikával, munkaszervezéssel foglalkozók között.
 
A kamionok fényezése megfelel az állandó, magas minőségi elvárásoknak. Cégünk heti szinten fest 2 Székesfehérváron gyártott felépítményt (új kamionok) de vállaljuk fényezési hibák javítását vagy használt lószállítók, lakókamionok teljes újra festését is.
Az alkalmazottak képzett, tapasztalt szakemberek, ezért a céget folyamatosan keresik meg olyan gyártók, akik a környéken vagy országos szinten foglalkoznak felépítmények gyártásával. A cég alkalmazottainak munkájával és az ügyvezető irányításával nagyon magas minőségi elvárásoknak kell, hogy megfeleljenek, ezért a beruházások folyamatosak, azok az alapanyagok, amikkel dolgoznak mind megfelelnek az európai szabványoknak.